Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σπυροπούλου για τον όγκο στο στήθος της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την περιπέτεια υγείας που πέρασε άφησε κατάπληκτους φίλους, γνωστούς και πρώην συνεργάτες της

Συμμετείχε στον συμβολικό αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού και αποκάλυψε δημόσια ότι πριν από δύο χρόνια μπήκε στο χειρουργείο υπό άκρα μυστικότητα για να της αφαιρέσουν έναν όγκο από το στήθος της.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την περιπέτεια υγείας που πέρασε άφησε κατάπληκτους φίλους, γνωστούς και πρώην συνεργάτες της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία έμεινε φέτος εκτός τηλεόρασης και επέστρεψε στα φοιτητικά έδρανα για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική, πήρε μέρος χθες το πρωί στο 9ο Greece Race for the Cure, έναν συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περιπάτου 2 χιλιομέτρων, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Η ίδια, λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2015, όταν παρουσίαζε ακόμη την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha.

«Είχα μια προσωπική εμπειρία, πριν από δύο χρόνια, και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη» είπε αρχικά και συμπλήρωσε ότι θα στηρίζει πάντα τον θεσμό του Greece Race for the Cure. Εν συνεχεία, αποκάλυψε περισσότερα πράγματα για την περίοδο κατά την οποία πληροφορήθηκε ότι υπάρχει κάτι στο στήθος της και χρειάστηκε να το καταπολεμήσει.

«Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, στην αρχή πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά με στήριξη από τους δικούς μου όλα πήγαν καλά. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος. Εκανα και εκπομπή τότε» ανέφερε η Κωνσταντίνα. «Σε επίσκεψή μου στον γυναικολόγο ψηλάφισε κάτι. Μετά με παρέπεμψε σε μαγνητικές, παρακεντήσεις και έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι. Το σημαντικό είναι η πρόληψη! Βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα. Τώρα προσέχω περισσότερο» δήλωσε στη συνέχεια χαμογελώντας η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια.

Οπως τόνισε, μάλιστα, η ίδια: «Πολλές φορές δεν μπορούμε να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, βγαίνουν προς τα έξω άλλα πράγματα και άλλες πτυχές μας. Δούλευα και πολύ τότε…».

https://youtu.be/PnoFnzXNdvw