Η συγκλονιστική στιγμή που γυμνό καλώδιο 20.000 Volt χτυπάει γυναίκα

Μία γυναίκα έζησε από θαύμα αφού έπεσε πάνω της ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο 22.000 Volt έξω από ένα κατάστημα στην Ταϊλάνδη.

Όπως αναφέρει το Live Leak, η 38χρονη Malinee Weerasuchart στεκόταν στο πεζοδρόμιο το καλώδιο από πάνω της έπεσε και ακούμπησε τα πόδια της, προκαλώντας σπινθήρα και μια πολύ έντονη λάμψη.

Το βίντεο καταγράφηκε από μια κάμερα από κατάστημα της περιοχής στην οποία σημειώθηκε το ατύχημα στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Το καλώδιο χτύπησε τη γυναίκα στον ώμο και το γυμνό κομμάτι του έπεσε στη συνέχεια στο δεξί της πόδι. Η 38χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία και έπεσε στο έδαφος πριν ένας διερχόμενος μοτοσυκλετιστής να τη σύρει μακριά από το σημείο ώστε να είναι ασφαλής.

Ο σύζυγος της Malinee αποκάλυψε λεπτομέρειες του ατυχήματος και τόνισε ότι η γυναίκα του πέρασε δύο μήνες στο νοσοκομείο, αναρρώνοντας από σοβαρά εγκαύματα στα πόδια.

«Η γυναίκα μου έπαθε σοβαρή ηλεκτροπληξία. Ο μοτοσυκλετιστής μου είπε ότι έβγαιναν σπίθες από το σώμα της. Ήταν πολύ τυχερή που επέζησε γιατί το ηλεκτρικό φορτίο ήταν τεράστιο» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι η κρατική υπηρεσία παροχής ηλεκτρισμού που ήταν αρμόδια για τη συντήρηση των καλωδίων δεν έχει καταβάλει καμία αποζημίωση στη σύζυγό του.