Η τρομακτική στιγμή που μια λεοπάρδαλη επιτίθεται σε πλήθος και κατασπαράζει 4 ανθρώπους

 

Στο χωριό Βανιγιαμπάντι στο Ταμίλ της Ινδίας, μια άγρια λεοπάρδαλη έκανε την εμφάνιση της. Οι κάτοικοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και ενημέρωσαν τη δασική υπηρεσία για την εμφάνιση του ζώου.

Ύστερα από λίγες ώρες οι άνδρες της δασικής υπηρεσίας πήγαν στο σημείο και έψαχναν για το μεγάλο αιλουροειδές να το βρουν, να το ναρκώσουν και να το επιστρέψουν στα μέρη του.

Οι κάτοικοι ξεθάρρεψαν και μαζικά βγήκαν από τα σπίτια τους και στάθηκαν πίσω από τους άνδρες της υπηρεσίας. Κοίταζαν όλοι με περιέργεια τι θα συμβεί. Ξαφνικά μέσα από την πυκνή βλάστηση ξεπετάγεται η λεοπάρδαλη και πριν προλάβει κάποιος από το πλήθος να αντιδράσει, πριν καν προλάβουν οι άνδρες της δασικής υπηρεσίας να οπλίσουν με αναισθητικό βελάκι τα όπλα τους, ορμά με τρεις δρασκελιές επάνω στον κόσμο.

Με τα τεράστια νύχια της και τα δόντια της η λεοπάρδαλη ξέσκιζε όποιον έβρισκε μπροστά της. οι κάτοικοι έντρομοι προσπαθούν να ξεφύγουν και πέφτει ο ένας επάνω στον άλλον.

Τελικά μέχρι να ναρκωθεί το ζώο, κατάφερε να τραυματίσει βαριά 4 ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.