Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αυλώνα

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε η Πλατεία Ζυγομαλά στον Αυλώνα, το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, με το άναμμα το Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η παιδική χορωδία Αυλώνα αλλά και των ενηλίκων γλύκανε τη βραδιά με τις φωνές της, καθώς και οι χορωδίες από τα ΚΑΠΗ Αυλώνα και από το Σύλλογο «Σάλεσι», έντυσαν με υπέροχες νότες την εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Άγιος Βασίλης με χαμόγελο περίμενε τα παιδιά και τους μοίρασε δωράκια και γλυκιά, ενώ το ξωτικό έπαιξε παιχνίδια μαζί τους σκορπίζοντας τη χαρά.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στο Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού για την άριστη διοργάνωση και σε όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αυλώνα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, στον οποίο ο η Πρόεδρος κ. Μαίρη Σαμπάνη και τα μέλη του Συλλόγου «Σάλεσι» πρόσφεραν παραδοσιακές χειροποίητες δίπλες, οι Αντιδήμαρχοι Αυλώνα κ. Χρήστος Σιδέρης, Μαλακάσας κ. Γιώργος Σιδέρης και Οικονομικών κ. Ανδρέας Γαζβινιάν με τη σύζυγο του κ. Γεωργία Βάθη, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Μιχάλης Τόλιας, η εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Σουλτάνα Μαμμή, ο Πρόεδρος του Τοπικού Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και πλήθος κόσμου που έσπευσε να παρακολουθήσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.