“Η φωτογραφική μηχανή -Το εργαλείο του φωτογράφου” από τη Βάσω Χατζοπούλου

Αγαπητοί φίλοι,
Η δρ Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος, Βάσω Χατζοπούλου, μου έδωσε, μαζί με την επιμέλεια του βιβλίου της, την τιμή και τη χαρά να μοιραστώ μαζί της τα μυστικά ενός μαγικού εργαλείου, όπως ένας εξαιρετικός μάγος μοιράζεται τη γοητεία των μυστικών του με το κοινό, μια και το βιβλίο της ”Η φωτογραφική μηχανή – Το εργαλείο του φωτογράφου” είναι, όντως, ένα περιεκτικό εγχειρίδιο της φωτογραφίας, που αφορά τόσο την κλασική μηχανή με φιλμ, όσο και την ψηφιακή.
Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, οι φίλοι του φωτογραφικού φακού θα μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο, (6 ευρώ), στο χριστουγεννιάτικο bazaar  του Ιδρύματος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης ”Ανδρέας Λεντάκης”, (καθημερινά 10:00-16:00, Αγίων Ασωμάτων 47 & Πειραιώς – Κεραμεικός – ηλ. σταθμός Θησείο, τηλ.: 210-3226054210-3226075, ledakis@ath.forthnet.gr).
Ηδη, το βιβλίο (12 ευρώ) περιμένει τους λάτρεις της φωτογραφίας και στις προθήκες του κεντρικού βιβλιοπωλείου της Αθήνας, ”Πρωτοπορία” (Γραβιάς 3-5, Πλατεία Κάνιγγος), όπου θα το βρίσκετε και μετά τις γιορτές.
Για να ξεκινήσετε την ανάγνωση και να σας προϊδεάσουμε, σας αποστέλλουμε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρον το μοίρασμά τους…. Ανακαλύψτε ένα μαγικό κόσμο, αποκαλύπτοντας την τεχνική και την τέχνη του… Η συγγραφέας μάς δίνει την τεχνική, αν βάλουμε και το πάθος, θα έχουμε όμορφα, ευτυχισμένα snapshots!…
ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
Θεο(υ)δώρα Δέδε
Δείτε το εξώφυλλο: Η-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΗ.pdf