Η Χριστίνα Παπαδέλη “παντρεύτηκε” με γυναίκα!

Την εποχή του καλοκαιριού επέλεξε να γίνει η νέα καμπάνια του WS και μας ζητά να “Αγαπάμε χωρίς όρια” , προσπαθώντας να μας αποδείξει ότι οι διακρίσεις, τα τείχη, οι διαχωρισμοί και ο ρατσισμός δεν έχουν κανέναν χώρο στη ζωή και στην καθημερινότητά μας.

Το “αγαπάμε χωρίς όρια” έγινε σε συνεργασία με τον γνωστό οίκο μόδας και νυφικών ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ

Αναφερόμενη στην καμπάνια, μια εκ των δύο εκδοτριών των περιοδικών, Μαριάμ Νίκου, εξηγεί: “Είμαι μια γυναίκα που κινείτε ενάντια σε κάθε διαχωρισμό και θέλω διακαώς οι αναγνώστες μας να το γνωρίζουν αυτό. Η αγάπη, η κατανόηση, η ειρήνη και η ενότητα είναι σημαντικές για τη δημιουργία ενός ιδανικού κόσμου, στον οποίο όλοι θέλουμε να ζούμε και ενός μέλλοντος που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας”. 

Η δήλωση του Αναστάσιου Τρανούλη διαδόχου του ομώνυμου οίκου: «Πρέπει εμείς, πρώτα απ΄ όλα να τολμήσουμε να διαδώσουμε πως η αγάπη δεν έχει όρια και συμβιβασμούς. Ο φόβος κάνει τον κόσμο να διαιρείται και πρέπει να γίνει σκοπός μας η ομόνοια και η ομαλή συνύπαρξη όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα των ερωτικών του προτιμήσεων ».

Την ιδέα της καμπάνιας αυτής αγκάλιασαν οι Έλενα Κώνστα και η Χριστίνα Παπαδέλη, με σεβασμό και λεπτότητα ενώ τόλμησαν παράλληλα να φωτογραφηθούν σαν gay ζευγάρι την ώρα του γάμου του!