Η όμορφη Αθήνα μέσα σε ένα βίντεο

ΑΘΗΝΑΟ Νορβηγός κινηματογραφιστής Stian Rekdal δημιουργεί το πιο όμορφο video που έχει φτιαχτεί ποτέ για την Αθήνα.

Είσαι Αθηναίος κι όμως πόσα ξέρεις για την Αθήνα; Έχεις κάνει ποτέ διακοπές στην πόλη σου; Για να τη γνωρίσεις απλά. Περνάς από το οφθαλμιατρείο στην Πανεπιστημίου και όταν σε ρωτούν τι είναι αυτό, δεν έχεις ιδέα να απαντήσεις. Γιατί δεν ξέρεις πως είναι καν οφθαλμιατρείο. Ούτε ξέρεις τι είναι τα υπόλοιπα κτίρια δίπλα του.

Οι καθημερινοί ρυθμοί, το άγχος, η κίνηση και τα προβλήματα που κυριεύουν τη σκέψη σου δεν σε αφήνουν να δεις την όμορφη πλευρά της Αθήνας. Την έχεις συνηθίσει σαν μια πόλη με νέφος, φασαρία και σκυθρωπούς ανθρώπους, που όλα αυτά καλύπτουν την πραγματική της αξία, ίσως και να απωθούν την επίσκεψή σου στην Αθήνα.

Ο Νορβηγός κινηματογραφιστής Stian Rekdal από την άλλη επισκέφθηκε την Ελλάδα και ετοίμασε ένα project για το VisitGreece/ the Greek National Tourism Organisation το 2015 παραθέτοντας τα πιο όμορφα σημεία της, ίσως και αυτά που είχες παραλείψει να προσέξεις.

Δες το υπέροχο αυτό βίντεο και ξεκίνα για μια βόλτα σε μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου από όπου ξεκίνησε ο Δυτικός Πολιτισμός.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://vimeo.com/163462654

Πηγή:klik.gr