Η ώρα της υπέροχης παρέας του Διονύση Καμπιώτη

Είναι η ώρα της παρέας. Της ομάδας που ήρθε για την ανατροπή. Ανατροπή στον τρόπο σκέψης. Ανατροπή στο τρόπο προεκλογικής δράσης. Ανατροπή γιατί όχι και εκλογική.

Απόψε στις 8 μ.μ., ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Δημιουργίας» κ. Διονύση Καμπιώτης,  μετά την απόλυτα επιτυχημένη επικοινωνιακά προεκλογική εκστρατεία  του, θα μιλήσει στους φίλους του στην Λεωφόρο Γ. Δροσίνη.

Είναι η ώρα που τα όνειρα θέλουν να πραγματωθούν μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε με τους  πολίτες ,όλες αυτές τις μέρες, από σπίτι σε σπίτι από στενό σε στενό από επιχείρηση σε επιχείρηση μέσα από την door to dοor επαφή.  Μέσα από την άμεση επικοινωνία που επέλεξε ο Δ. Καμπιώτης με τους δημότες του Ωρωπού.

Είναι η ώρα των εντυπώσεων, αλλά και της ουσίας όπου θα ακουστούν οι προτάσεις του συνδυασμού για τον Ωρωπό του αύριο, έτσι όπως διατυπώθηκαν για κάθε Δημοτική Ενότητα, στις ανοιχτές συζητήσεις με τους πολίτες.

Απόψε θα φανεί εάν οι αναποφάσιστοι θα επιλέξουν τον τρίτο δρόμο η έναν εκ του δίπολου. Στόχος του Δ. Καμπιώτη είναι να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο δεύτερο γύρο Ένας στόχος που θα κριθεί αυτές τις ώρες.

Άλλωστε οι  παρέες ιστορικά μεγαλουργούσαν. Έκαναν θαύματα και ανατροπές στην πολιτική. Διέθεταν πίστη και αψηφούσαν κάθε δυσκολία. Για αυτό και, συνήθως, πετύχαιναν το στόχο τους.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συμμαχία Δημιουργίας» είναι, πράγματι, μια παρέα. Μια ισχυρή ομάδα που ο ένας δουλεύει για τον άλλον και όλοι μαζί για το συνδυασμό, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωρωπού κ. Διονύση Καμπιώτη. Είναι μια ισχυρή ομάδα, μια ωραία παρέα που ζουν το όνειρο και ελπίζουν στην επιτυχία. Που δεν ντρέπονται να πουν ποιοι είναι και το πρεσβεύουν με καθαρό πολιτικό λόγο.

Είναι ο συνδυασμός που έχει πρόγραμμα, έχει στοχοθεσία και προσπαθεί να το κοινωνήσει στους πολίτες, όσο πιο άμεσα και απλά μπορεί. Παίρνοντας τους δρόμους, μπαίνοντας σε κάθε σπίτι και μαγαζί, για να ακούσουν τους πολίτες με χαμόγελο, διάθεση, καθαρό πρόσωπο και ψυχή. Που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Που το πιστεύουν και το διεκδικούν με πάθος.

Οι πολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν. Ο Δ. Καμπιώτης  και οι συνεργάτες του το πιστεύουν ότι μπορούν. Μπορούν να είναι η ανατροπή.  Πιστεύουν ότι     η ομάδα τους  είναι ισχυρή και έτοιμη για όλα. Έτοιμη να κάνει την  έκπληξη των εκλογών. Την ανατροπή.