Η Anthi G στη «νέα παραλία_νέα πασαρέλα 4»με δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά!

 

Για 4η χρονιά έρχεται το αγαπημένο event «Νέα παραλία-νέα πασαρέλα 4» αποκλειστικά και μόνο με ανακυκλώσιμα υλικά, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Θεσσαλονίκη!

Μια πρωτότυπη πασαρέλα, όπου το φετινό θέμα είναι «4 οι Εποχές» και θα συμμετέχουν εκπληκτικοί δημιουργοί και σχεδιαστές.

Ανάμεσα τους και η γνωστή σχεδιάστρια, με επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, Anthi G, η οποία φέτος θα φέρει και τις τέσσερις εποχές φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτόνι, κορδόνια, μέχρι και κουρτίνα μπάνιου! Μαζί της στο make up και στις κομμώσεις η Νανά Γιαννοπούλου.

Σε έναν υπέροχο δημόσιο χώρο, όπως είναι η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με ζωή και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, καθώς οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα ενδυματολογικό περιεχόμενο με ανακυκλώσιμα υλικά.

Το event θα έχει ζωντανή μουσική με αυτοσχέδια μουσικά όργανα, προϊόντα της ανακύκλωσης!

Παρουσίαση: Tellos Filis
Την Μουσική θα επιμεληθεί το Σύνολο Κρουστών “Percussionistas”.

Υποστήριξη εκδήλωσης:
Make up concepts academy by marianna vlasidou
Κομμωτήρια mob salons: z2zoidihairsalon, Pola & art, hair affair by mitsas, Stefanos Aggelidis hairsalon και Xenos Parrucchieri.
Video: Stergios Fourkiotis
Φωτογράφος: Paris Parisis Photography

Με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Ε.Ε.Α.Α
Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης