Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είμαι 54 ετών και οι αντοχές μου στο σeξ είναι καλύτερες από ποτέ»

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε πως και ο ίδιος δέχεται σχόλια για την εμφάνισή του, και ειδικότερα για τα κιλά.

Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης πήρε θέση στο θέα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την επίθεση που δέχτηξε η Έλενα Παπαρίζου για την εμφάνισή της στη Eurovision. Έδωσε μάλιστα μία αποστομωτική απάντηση στα σχόλια που δέχεται και ο ίδιος, αλλά και στα όσα ακούστηκαν για τα κιλά της αγαπημένηες τραγουδίστριας που έχει χαρίσει στην Ελλάδα την πρώτη θέση στη Eurovision.

Με μία ανάρτηση – φωτιά στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απαντά με τον δικό του -μοναδικό- τρόπο σε όσους επιμένουν να κάνουν τα αρνητικά αυτά σχόλια.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε την ακόλουθη λεζάντα:

«Στην φώτο- εγώ, σήμερα το πρωί περπατώντας στον Άλιμο… Και μοιράζω την σκέψη μου… Αυτά τα υπέροχα σώματα μας, τα δοχεία που φιλοξενούν την ψυχή μας… δέχονται κριτική και bullying καθημερινά

Ένας ατέλειωτος κουραστικός βαρετος διαγωνισμός ομορφιάς.

Με αφορμή το bullying που δέχτηκε η κουκλάρα Έλενα Παπαρίζου (απο τους loosers που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να βρίσκουν λάθη και να κάνουν κριτική) θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ότι ακούω συνέχεια την ερώτηση ”

Πωωω, Μα πώς αδυνάτισες έτσι” (και όχι με την καλή έννοια)

Και απαντάω για να τελειώνουμε:

*Στα 54 μου έχω πιο πολύ ενέργεια και σθένος από ότι στα 20 μου
*Τρώω κάθε μέρα αυτά που μου αρέσουν και τα απολαμβάνω τρελά
*Γυμνάζομαι καθημερινά
*Γελάω δυνατά καθημερινά
* Κλαίω όταν Συγκινούμαι, Χωρίς ντροπή
*Το σκαρί μου, από μικρό παιδί ήταν έτσι (ελαφρύς δρομέας), απλά παλιά έπινα συμπληρώματα _πρωτεΐνες και έτρωγα πάρα πολύ, για να κρατήσω ένα βάρος που δεν ήταν το φυσιολογικό μου.
*Οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ (ask my wife)
*Έχω 15 χρόνια να πάρω οποιοδήποτε φάρμακο (εκτός από τα βότανα της φύσης)

Και το τελευταίο και πιο σημαντικό :

Έτσι νιώθω καλά εγώ! Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτας

Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων

Με Αγάπη, Θανάσης», καταλήγει ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

newsit.gr