Θανάσης Κουρλαμπάς: Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει

«Στην ηλικία που πρέπει να διδαχθείς, να τα βάλεις κάτω, και να βρεις ποιος είσαι, εγώ έχασα τον πατέρα μου»

Για το πόσο πολύ τον ήθελε και πώς τελικά κατάφερε να κάνει δικό του τον ρόλο του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

«Αυτό που έκανα για να πάρω τον ρόλο του Κλεομένη είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ξανά. Όταν κάναμε την πρώτη επαφή με τον Λευτέρη Χαρίτο για τις Άγριες Μέλισσες και μου εξήγησαν τον ρόλο ότι είναι ένας ομοφυλόφιλος του ’50 με αυτές τις συνθήκες, πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, πραγματικά έπαθα πλάκα κι ήθελα πάρα πολύ τον ρόλο. Του το είπα διακριτικά κι ευγενικά και πριν καν βγω με το αυτοκίνητο, σταμάτησα και του έστειλα μήνυμα ότι δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός αλλά αυτόν τον ρόλο πραγματικά τον θέλω και μου απάντησε πάρα πολύ γλυκά.

Αυτός ο ρόλος ήταν ένα σημείο, μια συνάντηση με έναν ρόλο που μου περιέγραψαν και που μου έκανε κάτι. Την σπίθα αυτή την έκανα οδηγό μου στον ρόλο», τόνισε.

 

Στη συνέχεια ταξίδεψε πίσω αρκετά χρόνια στη ζωή του και μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και το πόσο τον στιγμάτισε ο χαμός του πατέρα του.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 15 χρονών. Στην ηλικία που πρέπει να συγκρουστείς με τον πατέρα σου, να συζητήσεις, να μιλήσεις, να διδαχθείς, να τα βάλεις κάτω, και να βρεις ποιος είσαι, εγώ δεν το είχα. Εμένα με έσωσαν η μητέρα, η αδερφή μου και οι φίλοι μου. Έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Μέσα από τη φιλία κι από την κοινωνικοποίηση στους εφηβικούς δρόμους βρήκα τον δρόμο μου» είπε χαρακτηριστικά.

newsbeast.gr