Θανάσης Μπούρας Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Ν.Δ.

 

 

 

Προφίλ Θανάση Μπούρα 

Ο Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ και τ. Υφυπουργός, είναι Διδάκτωρ (Ph.D) Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πτυχιούχος Φυσικός και Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών, με δύο Master στη Μετεωρολογία και την Ηλεκτρονική Ραδιοηλεκτρολογία.

Ως Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής τοποθετείται πάντα δυναμικά στη Βουλή και έχει να επιδείξει έντονο κοινοβουλευτικό έργο υπεραμυνόμενος τους συμπολίτες του σε κάθε θέμα που τους απασχολεί, αφού έχει άμεση, ουσιαστική και καθημερινή επικοινωνία μαζί τους. Εστιάζει στα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της Αττικής, την οποία υπηρετεί με πίστη και συνέπεια, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του να τους εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ως Υφυπουργός αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προώθησε δράσεις ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Αττικής και εξασφάλισε πόρους για την ολοκλήρωση εκατοντάδων έργων Δήμων και Νομαρχιών της Περιφέρειας. Διαχειρίστηκε με συνέπεια το Γ’ ΚΠΣ, το οποίο ολοκλήρωσε και έκλεισε χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Κατά τη θητεία του ως Υφυπουργός εγκρίθηκαν έργα αξίας 395.000.000 ευρώ περίπου.

Από όποια θέση και αν υπηρέτησε είχε σαν επίκεντρο τους συμπολίτες του και το συμφέρον της πατρίδας του. Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την αποφασιστικότητα, την αμεσότητα και τη σκληρή δουλειά. Πάντα με γνώμονα τη δράση και την αποτελεσματικότητα.

Αναμφισβήτητα αξίζει να συνεχίσει να προσφέρει δυναμικά από τα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.