Θανάσης Τσαλταμπάσης: Δεν ξέρω αν πρέπει να ντρέπομαι που το λέω…

Καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή “ΕΔΩ” ήταν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για περιστατικά ασέβειας από συναδέλφους ηθοποιούς προς το πρόσωπό του πάνω στη σκηνή, αλλά και πώς αντιδράει σε τέτοιες καταστάσεις.

«Αισθάνομαι ότι οι συνάδελφοί μου με σέβονται. Έχουν υπάρξει άνθρωποι που δεν με έχουν σεβαστεί πάνω στη σκηνή. Απλά δεν κατάλαβα αν το έκαναν με δόλο ή αν το έκαναν από ανημποριά. Μερικές φορές μπορεί να μην ξέρεις και ποιος είναι ο σεβασμός πάνω στη σκηνή. Η σκηνή είναι λίγο διαφορετική από τη ζωή.

Καμιά φορά δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τι σημαίνει να σέβεσαι πάνω στη σκηνή. Αν δω ότι γίνεται κατά κόρον και δεν γίνεται μια φορά, γιατί το ένα μπορεί να είναι και τυχαίο, από δύο και τρεις φορές και πάνω, ναι φυσικά. Λέω ήπια και με ευγένεια το θέμα μου.

Αν δω ότι συνεχίζεται, έχω τρόπους να το λύσω. Το λύνω και πάνω στη σκηνή ακόμα καλύτερα. Ναι, έχω κάνει αντίποινα πάνω στη σκηνή, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ντρέπομαι που το λέω. Όταν το έκανα, το μετάνιωσα μετά», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.