Θα απουσιάζει ο κ. Τζιτζικώστας από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών

25.11.2015

Χωρίς την παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών στην Λευκάδα.

Οι εργασίες ξεκινούν αύριο με τη  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Λευκάδα, όπου την Παρασκευή στο Ionion Blue θα γίνει η Γενική της Συνέλευση.

Στις εργασίες, οι πληροφορίες μας λένε, ότι δεν θα συμμετάσχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της Ν.Δ. Φαίνεται ότι μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να μην παραιτείται από τη θέση του Περιφερειάρχη, επιλέγει όμως να περιορίζει τις εμφανίσεις του με την ιδιότητα αυτή.

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών είχε προγραμματιστεί πολύ καιρό πριν το φονικό σεισμό. Η συμμετοχή μέχρι τώρα πάντως δείχνει να είναι αρκετά μικρότερη από την αναμενόμενη.

Πάντως η παρουσία των Περιφερειαρχών είναι κι ένα θετικό μήνυμα ότι η Λευκάδα είναι μεν μια σεισμική περιοχή, που επλήγη, αλλά είναι ασφαλής καθώς οι κατασκευές είναι απόλυτα αντισεισμικές.