Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη και τροχαίο με το αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο ανήλικα παιδιά

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία στη Θεσσαλονίκη. Οι ανήλικοι ανέπτυξαν ταχύτητα και αγνοούσαν τα σήματα των αστυνομικών. Λίγη ώρα νωρίτερα είχαν χτυπήσει σούπερ μάρκετ της πόλης…

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, που λίγο έλειψε να έχει τραγική κατάληξη, με ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι να καταλήγει σε πάρκινγκ μετά από αστυνομική καταδίωξη.

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (22-07-2021), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από σούπερ μάρκετ περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, οι νεαροί εντοπίστηκαν να κινούνται με όχημα σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού και να παραβιάζουν ερυθρό σηματοδότη. Αγνόησαν φωτεινά και ηχητικά σήματα αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου και ανέπτυξαν ταχύτητα διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με το seleo.gr, προκειμένου να διαφύγουν, προσέκρουσαν σε αστυνομικό όχημα, πλην όμως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου, το οποίο κατέπεσε σε υπαίθριο πάρκινγκ με υψομετρική διαφορά από το επίπεδο της ασφάλτου, στην περιοχή της Σταυρούπολης

Κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ για ενδεχόμενη συνδρομή, κατά την άφιξη του οποίου δηλώθηκε από τους νεαρούς ότι είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς να χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από σούπερ μάρκετ περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα οποία και αποδόθηκαν στη Διευθύντρια του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

newsit.gr