Θεσσαλονίκη: Θείος βίαζε την ανιψιά του από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί έξι ολόκληρα χρόνια ένα ανήλικο κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη στα χέρια του θείου του!

Ο 50χρονος σήμερα συγγενής βίαζε το παιδί από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έως τα 15 του, δηλαδή από το 2013 ως το 2019! Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η γιαγιά της, καθώς οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο και για ένα διάστημα φιλοξενούνταν στο σπίτι του θείου της στην περιοχή της Θέρμης, ο οποίος φέρεται ότι την είχε υπό την… προστασία του!

Όπως έγινε γνωστό, ο θείος-τέρας ικανοποιούσε συστηματικά τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο άγουρο κορμάκι της ανιψούλας του. Το παιδί δεν είχε μιλήσει σε κάποιον για την κόλαση που περνούσε, με αποτέλεσμα επί μία ολόκληρη εξαετία να ανεβαίνει ολομόναχο έναν γολγοθά.

Όμως πριν από έναν με ενάμιση χρόνο, έφηβη πλέον, η κοπέλα μετακόμισε στο εξωτερικό και εκεί αποφάσισε να αποκαλύψει σε συγγενικό της πρόσωπο όσα φρικιαστικά βίωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης και την υπόθεση ανέλαβαν άμεσα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Σύμφωνα με το thesstoday, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεωρούν ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Η 17χρονη -σήμερα- κοπέλα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να κάνει μία νέα αρχή, μακριά από τις φρικιαστικές σκιές του παρελθόντος.