Θετικός υπό προϋποθέσεις ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού για την ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Ημιμαραθωνίου

Θετικός υπό προϋποθέσεις είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού για την ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Ημιμαραθωνίου Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2017, που ορίστηκε για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού κ. Θ. Γιουρούκος, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, τόνισε ότι ο εμπορικός κόσμος τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου την συγκεκριμένη ημερομηνία και στηρίζει το θεσμό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, συμβάλουν στην ανάπτυξη και αποτελούν διαφήμιση για τον τόπο.

Ο κ. Θ. Γιουρούκος, έθεσε όμως μια βασική προϋπόθεση, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τη λειτουργία των καταστημάτων. Ζήτησε από την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού, κα Αναστασία Μαραβέλια, οι δρόμοι να ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι, ώστε οι εκδρομείς και οι κάτοικοι  να μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα εστίασης. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία των καταστημάτων και δεν θα υποστούν οικονομική ζημία.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης αποδέχτηκε το δίκαιο αίτημα του εμπορικού κόσμου, οπότε η οργανωτική επιτροπή θα μεριμνήσει, ώστε ο Ημιμαραθώνιος να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.