Θρίλερ με την έρευνα για πτώμα σε χωράφι στη Βοιωτία-Πρόκειται για μουσουλμανικό νεκροταφείο;

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες με άκρα μυστικότητα  της Αστυνομίας σε χωράφι στη περιοχή Άσκρη του Δήμου   Αλιάρτου για τον εντοπισμό πτώματος η πτωμάτων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport στον εν λόγω κτήμα στην κοινότητα Ασκρη του δήμου Αλιάρτου έχουν ήδη γίνει κάποιες ταφές, καθώς κάποιοι θέλουν σιγά σιγά να το μετατρέψουν μυστικά  σε μουσουλμανικό νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι «το κτήμα αυτό το αγόρασε πρόσφατα ένας Σύρος από κάποιον Αθηναίο και λένε ότι βρέθηκαν εκεί πτώματα. Κάποιοι λένε για πλούσιους Σύριους που ήρθαν στην Ελλάδα και έπεσαν θύματα συμπατριωτών τους….».

Τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η αστυνομία έχει αποκλείσει το εν λόγω αγρόκτημα  και γίνονται έρευνες υπό άκρα μυστικότητα.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, αν και πρόσφατα η Εκκλησία της Ελλάδας αποφάσισε να παραχωρήσει στο Σχιστό μια έκταση 20 στρεμμάτων για τη δημιουργία κοιμητηρίου Μουσουλμάνων, επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει στην Αθήνα τέτοιο νεκροταφείο, οι συγγενείς τους υποχρεώνονται να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, μέχρι την Ξάνθη ή την Κομοτηνή, για να γίνει η κηδεία.

Επειδή η Βοιωτία είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά και στην ίδια την περιοχή υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, κυρίως Πακιστανοί, κάποιοι θεώρησαν ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση αν έφτιαχναν ένα νεκροταφείο για Μουσουλμάνους στην περιοχή της Αλιάρτου και δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και στενό κάποιοι προσπάθησαν να το δημιουργήσουν παράνομα.

Πηγή: LamiaReport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ψάχνει για πτώμα η ΕΛ.ΑΣ στην Βοιωτία;

 

 

Comments are closed.