Θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο ανδρών στο Μεσσολόγγι

3.1.2016

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης των δύο ανδρών στο Μεσολόγγι με τις έρευνες για τον εντοπισμό τους να έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί

Οι δύο άνδρες, 34 και 35 ετών δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στις έρευνες, στην περιοχή του Αιτωλικού, μετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική και εθελοντικές ομάδες διάσωσης, ενώ θα συνδράμει από αέρος και ένα ελικόπτερο, το οποίο έφυγε από την Αθήνα για την περιοχή το πρωί της Κυριακής. Από το ελικόπτερο θα γίνει έρευνα με θερμικές κάμερες, κυρίως στα αρδευτικά κανάλια, όπου εκτιμάται ότι θα βρεθεί το αυτοκίνητό τους, καθώς σε εκείνη την περιοχή εντοπίστηκε το τελευταίο σήμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δραματική ήταν η έκκληση της μητέρας ενός εκ των δύο, η οποία μέσω του Mega ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες των δύο ανδρών, για να δώσει κάποια πληροφορία. «Δεν αναζητώ ευθύνες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά», πρόσθεσε η ίδια.

Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου και λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα καταγράφηκαν από κάμερα ασφάλειας καταστήματος να φεύγουν με το αυτοκίνητο τους. Από τότε η τύχη τους αγνοείται.

Το τελευταίο στίγμα που έχουν καταγράψει οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν στις 5.10 το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.