Θρίλερ με την εξαφάνιση 6μελούς οικογένειας: Τους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια, όλα τα σενάρια

Το ζευγάρι των γονέων με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του αναζητούν οι αρχές, καθώς χθες ο 30χρονος πατέρας και η 26χρονη μητέρα, πήραν τα κοριτσάκια τους από το σπίτι του παππού όπου και διέμεναν με δικαστική εντολή, για μια βόλτα αλλά δεν επέστρεψαν σύμφωνα με το cretapost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιμέλεια των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας από 12 μηνών έως και 7 χρόνων είχε αφαιρεθεί από τους γονείς και τα παιδιά διέμεναν στους παππούδες τους από την πλευρά του 30χρονου πατέρα.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν τα ανήλικα παιδιά τους σε καθορισμένες ημερομηνίες, όπως έγινε και χθες. Το ζευγάρι ωστόσο, το οποίο κατάγεται από τον Προφήτη Ηλία, πήρε τα κοριτσάκια από το σπίτι του παππού για μία βόλτα και δεν επέστρεψε.

Με το πέρασμα της ώρας, ο πατέρας του 30χρονου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε τις αρχές. Η εξαμελής οικογένεια αναζητείται από την αστυνομία στην Κρήτη, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και να βρίσκεται ήδη εκτός νησιού.

Πηγή: pronews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Συνελήφθησαν στη Λάρισα οι γονείς που άρπαξαν τα ανήλικα παιδιά τους στην Κρήτη

Comments are closed.