«Θρίλερ» με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο

 

Μεγάλες ανατροπές στην υπόθεση θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου φέρνει το πόρισμα των ιατροδικαστών που διεξήγαγαν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άνδρα που έπεσε νεκρός, κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.  

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι ιατροδικαστές αδυνατούν να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου του 33χρονου και ως εκ τούτου δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα για το πώς ο ίδιος κατέληξε, αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο στην Ομόνοια.

Τη νεκροτομή στη σορό του θύματος έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, από το Δημόσιο και ο Θ. Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου.

Πλέον, μετά και την εξέλιξη αυτή, «φως» αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις,οι οποίες, όμως, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να διαπιστωθεί πώς πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος, αν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό από τα σπασμένα τζάμια ή αν αυτός επήλθε από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τα χτυπήματα των δύο ανδρών, που απεικονίζονταν στο βιντεοσκοπημένο υλικό να τον γρονθοκοπούν.

Πάντως, ο ιατροδικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση ότι δεν εντόπισε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο του 33χρονου.

Πρέπει, όμως, να υπάρξει περαιτέρω ιατροδικαστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί και επίσημα εάν το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ποιων ουσιών και ίσως τότε προσδιοριστεί και η αιτία θανάτου.

Απειλούν το δικηγόρο

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι απειλητικά μηνύματα έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, όπου έχασε τη ζωή του ο φερόμενος ληστής, καθώς και στην είσοδο του γραφείου του δικηγόρου, ο οποίος εκπροσωπεί τον ιδιοκτήτη.

«Χάρη την πάτησες», είναι ένα από τα συνθήματα στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ενώ στην είσοδο του κοσμηματοπωλείου κάποιοι έχουν γράψει με σπρέι τη λέξη «δολοφόνε».

newsbomb