Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Αναπάντητα ερωτηματικά για το νεκρό βρέφος σε ακάλυπτο

Συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο όπου εντοπίστηκε χθες νεκρό ένα βρέφος στην Νέα Σμύρνη, με τα μεγάλα ερωτηματικά να παραμένουν αναπάντητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βρέφος βρέθηκε σε ένα δίχτυ μεταξύ του ακάλυπτου και του ισογείου, μέσα σε μια ροζ τσάντα.

Το αγοράκι βρήκε η γυναίκα που καθάριζε την πολυκατοικία στον χώρο του ακάλυπτου και ειδοποίησε τους ενοίκους οι οποίοι καταθέτουν σχετικά για το συμβάν.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη ώστε να εντοπιστεί η μητέρα και η οικογένεια του, καθώς και οι δράστες του εγκλήματος.

Ανδρες της ασφαλείας για δεύτερη ημέρα ελέγχουν όλες τις πολυκατοικίες, τόσο στην οδό Πριγκηπονήσων όσο και στους γύρω δρόμους, που έχουν οπτική επαφή με τον ακάλυπτο χώρο τις πολυκατοικίας.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Κάτοικοι της Νέας Σμύρνης είναι σοκαρισμένοι και δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτε για ότι έγινε.

Όπως και στην Πετρούπολη

Το τραγικό περιστατικό ξυπνά μνήμες από ανάλογη υπόθεση στην Πετρούπολη, πριν από δύο μήνες. Συγκεκριμένα, στα τέλη Φεβρουαρίου, ρακοσσυλέκτης, ψάχνοντας στα σκουπίδια, είχε βρει ένα νεκρό βρέφος, επίσης τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο.

 iefimerida.gr enikos