Θριαμβευτική νίκη του Β. Περγάλια από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Τανάγρας

Θριαμβευτική  η νίκη  επανεκλογής του,  από την πρώτη Κυριακή πέτυχε ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλιας με ποσοστό πάνω  63,67% και 17 έδρες.

Οι πολίτες της Τανάγρας έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα τετραετία στο Β. Περγάλια το Δήμαρχο των έργων και της προοπτικής.

Ήταν μια μεγάλη, ιστορική νίκη, για πρώτη φορά με απλή αναλογική, που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του αποτελέσματος. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στο συνδυασμό «Εμείς η κοινωνία». Θέλουν να συνεχιστεί ένα έργο ανάπτυξης και πνοής για τον Τόπο.  Να ολοκληρωθεί ένα έργο που θα μείνει για τις επόμενες γενιές.

Ο συνδυασμός «Εμείς η Κοινωνία» απέδειξε ότι είναι, πλέον, η κυρίαρχη δημοτική παράταξη του Δήμου Τανάγρας. Έχει βαθιές ρίζες. Οι πολίτες τον έχουν αγκαλιάσει και τον έχουν εμπιστευτεί.

Ξημέρωσε μια νέα μέρα για το Δήμο Τανάγρας. Είναι το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου για την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που άρχισε πριν από πέντε χρόνια για να πάει ο Δήμος μπροστά. Με σεβασμό στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και το έργο τους. Στη βάση κάθε θετικού που είχε γίνει στον Τόπο και  την οικοδόμηση του καινούργιου με νέες προτάσεις και ιδέες.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλιας μετά την σίγουρη επανεκλογή του, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το εκλογικό κέντρο του, στην Κουκούλεζα,  ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ. “Μας δώσατε δύναμη στη δύναμή μας και η νίκη αυτή είναι για σας” είπε χαρακτηριστικά.

Λ

Posted by Διομήδης Δριχουτης on Sunday, May 26, 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ