Θωμάς Μακροδημήτρης: Με δύναμη, πείσμα και εργατικότητα βάζει τον πήχη ψηλά

Είναι νέος, δραστήριος και πολλά υποσχόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο λόγος για το Θωμά Μακροδημήτρη, που από το Τοπικό του Αυλώνα προχωράει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του συνδυασμού του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη «Συνεργασία Ευθύνης».

Πιστός στρατιώτης, σε όλη την πορεία του, δίπλα στο Γ. Γιασημάκη, απέδειξε ότι μπορεί και έχει τις ικανότητες να προσφέρει στον Τόπο του από όποια θέση και αν του ανατεθεί.

Ο Θωμάς είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και εξαιρετικός οικογενειάρχης που χαίρει το σεβασμό των συμπολιτών του. Χέρι χέρι με τη σύζυγο του Νεκταρία, που είναι το στήριγμά του, αντιμετωπίζουν τη ζωή τους με τιμιότητα και θάρρος, με βασικές αξίες που μαθαίνουν και στα δύο μικρά παιδάκια τους τη Δήμητρα και τον Κωνσταντίνο.

Τον Θωμά τον γνωρίσαμε  από τη θέση του Τοπικού Συμβούλου. Δυναμικός και υπεύθυνος, καταφέρνει με πείσμα και εργατικότητα να φέρει εις πέρας ό,τι έχει αναλάβει, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Αυλώνα, βάζοντας τον πήχη ψηλά. Τώρα ήρθε η ώρα να αναμετρηθεί με τις ίδιες του τις δυνάμεις και να ξεδιπλώσει όλες τις ικανότητες του, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, απέναντι σε ένα απαιτητικό Δήμο με πολλά και σημαντικά έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ένα στοίχημα που ο Θωμάς Μακροδημήτρης θα το κερδίσει γιατί το αξίζει και έχει πολλά να προσφέρει στο Δήμου Ωρωπού, με όραμα, νέες ιδέες και διάθεση για σκληρή δουλειά.