Θωμάς Ρούσσης: Εμείς δεν ανταλλάσουμε και δεν υποθηκεύουμε το μέλλον του Δήμου μας

25.9.2016

Σκληρή η απάντηση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση στην ανακοίνωση της Παράταξης «Δυναμική Πολιτεία», σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου  HOT SPOT στην Μαλακάσα.  Παράλληλα, στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ωρωπού γνωστοποιεί  την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αντιδράσει δυναμικά στο ενδεχόμενο αυτό, τονίζοντας ότι δεν ανταλλάσουν και δεν υποθηκεύουν το μέλλον του Δήμου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης αναφέρει:

Εμείς δεν ανταλλάσουμε και δεν υποθηκεύουμε το μέλλον του Δήμου μας

Η συνεχώς απουσιάζουσα από τα δημοτικά προβλήματα δημοτική Παράταξη «Δυναμική Πολιτεία», αιφνιδίως  αποφάσισε να δώσει παρών με ερωτήσεις μικροπολιτικής και αυθαίρετα κακόβουλα συμπεράσματα.

Θυμήθηκε λοιπόν τα HOT SPOT και την πιθανότητα οι κυβερνητικές αποφάσεις να δημιουργήσουν και δεύτερο HOT SPOT στο Δήμο μας στην περιοχή της Μαλακάσας και αντί να συντρέξει προς βοήθεια της Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσουμε από κοινού μία δυσβάσταχτη απόφαση -αν υλοποιηθεί- για τον τόπο και τους συνδημότες μας, βάζει τη λάσπη της στον ανεμιστήρα!

Δεν γνωρίζουμε αν η «Δυναμική Πολιτεία» στις ανταλλαγές έχει ειδικευτεί και είναι μέρος της πολιτικής που ακολουθεί, αλλά εμείς δεν ανταλλάσουμε και δεν υποθηκεύουμε το μέλλον του Δήμου μας με οποιαδήποτε έργα γεννήματα κυβερνητικών δοσοληψιών. Ίσως κρίνει εξ ιδίων.

Η Δημοτική Αρχή θα αντιταχθεί σε οποιαδήποτε απόφαση δημιουργίας δεύτερου HOT SPOT μέσα στα όρια του Δήμου μας και αν πράγματι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν θα κοιτάξει κάτω από το τραπέζι για «ανταλλαγές», πράγμα που δεν έκανε ποτέ, αλλά θα κάνει τις απαραίτητες παραστάσεις στα κυβερνητικά κέντρα των αποφάσεων, ενώ θα ενημερώσει άμεσα τους δημότες του Ωρωπού και θα τους καλέσει σε δυναμικές αλλά και δίκαιες κινητοποιήσεις για να σταματήσουμε την γκετοποίηση του Δήμου μας.

Την Δευτέρα στις 8:00μμ στο γραφείο Δημάρχου, θα συγκληθεί η επιτροπή που έχει συγκροτηθεί  με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να εξετάσει και να προγραμματίσει κινήσεις που έχουν μα κάνουν με το σοβαρό αυτό θέμα.

 

   ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ