Θύμα φονικής επίθεσης ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης-Τα νεότερα της υγείας του

Θύμα φονικής επίθεσης από αγνώστους μέσα στο αυτοκίνητό του έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου (24/3) ο Νάσος Γουμενίδης – Σε συνεχείς εξετάσεις υποβάλλεται ο δημοσιογράφος. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφότο του ΕΚΑΒ καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα στο χέρι, το κεφάλι και το πρόσωπο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, βρισκόταν στην κατεύθυνση της αποβάθρας στη λεωφόρο Κηφισίας, στο νούμερο 119 (λίγο πριν το «δαχτυλίδι»), όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού σκούτερ τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν με σφυριά.

Προκειμένου να αποφύγει τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι την ώρα της επίθεσης, ο Νάσος Γουμενίδης έβαλε μπροστά το αριστερό του χέρι το οποίο και τραυματίστηκε από τα χτυπήματα των άγνωστων δραστών.

Όμως αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τους γιατρούς που τον έχουν αναλάβει αλλά τα χτυπήματα στο κεφάλι. Γι’ αυτό και έκριναν σωστό να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί αν συντρέχει ή όχι σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Εκείνο που προβληματίζει τους γιατρούς του είναι επίσης και το αριστερό μάτι του καθώς πρέπει να έχουν μπει θραύσματα από το τζάμι του οδηγού που οι άγνωστοι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα προκειμένου να τον χτυπήσουν.

Φυσικά, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένειά του και οι φίλοι του που αγωνιούν.

Ο ίδιος, λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση από τους δύο αγνώστους ενημέρωσε μέσα από βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα όσα –πρωτοφανή- του είχαν συμβεί από τους δύο αγνώστους

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, στο βίντεο που ανήλθε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι δύο άγνωστοι έσπασαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν στο κεφάλι, προκαλώντας του ακόμα και θανατηφόρο τραύμα. Ωστόσο, για καλή του τύχη ο δημοσιογράφος και στέλεχος του Gossip-tv.gr πρόλαβε και έβαλε το χέρι του, με αποτέλεσμα να αποφύγει το μοιραίο χτύπημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τον χτυπούσε ο δράστης τού φώναζε «για να σκάσεις…».

Ο ένας από τους δράστες ήταν μελαχρινός και φορούσε μάσκα μέχρι τη μύτη, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ήταν ακάλυπτα. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη φορούσε κράνος και δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί.

Άλλο ένα δολοφονικό πλήγμα κατά της αδέσμευτης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Πλέον, το λόγο έχουν οι αστυνομικές αρχές που έχουν εξαπολύσει άνθρωπο κυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

newsbomb