Θ. Ρούσσης: Είμαι υπέρ των έργων από όποιον κι αν προέρχονται, όποιος και αν τα χρηματοδοτεί

«Είμαι και θα είμαι  πάντα υπέρ των έργων, από όποιον κι αν τα κατασκευάζει και από όπου κι αν χρηματοδοτούνται». Αυτό τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης μιλώντας, την Πέμπτη 16 Μαΐου,  στη νεόδμητη πλατεία των  Αφιδνών, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Η πλατεία των Αφιδνών, γεμάτη από κόσμο που έσπευσε να ακούσει το Δήμαρχο και να του σφίξει το χέρι, ζωντάνεψε από τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα θαυμασμού του ένθερμου πλήθους.

Ο κ. Ρούσσης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση  στην αντιπολίτευση γιατί, ακόμα και σήμερα, επιχειρεί να σταματήσει έργα την ίδια ώρα που δεν ψήφισε ούτε ένα έργο, επί πέντε χρόνια.

«Μας αντιγράφουν. Δεν έχουν πρόγραμμα. Εμείς κάναμε έργο σε μια δύσκολη οικονομικά κατάσταση. Και θα είμαστε η Δημοτική Αρχή που θα συνεχίσει τα έργα για την ανάπτυξη των Αφιδνών και της Ιπποκράτειου Πολιτείας. Εσείς είστε η δύναμή μας και τα έργα είναι για σας. Είναι για τα παιδιά μας» είπε ο Θωμάς Ρούσσης.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού επεσήμανε ότι: «Το έργο μας φαίνεται. Είναι η πλατεία του σήμερα μας φιλοξενεί και πριν ήταν πάρκινγκ. Εντάξαμε με 1εκατ. ευρώ την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αφιδνών. Αποκαταστάθηκαν τοιχία που είχαν υποστεί  κατολίσθηση στην Αγία Τριάδα και τη Λεωφόρο Δροσοσπηγής. Έγινε η μελέτη για την αποχέτευση των Αφιδνών. Χρηματοδοτήθηκε το Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Κοινότητας Αφιδνών. Προχωράει η μελέτη του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου για τον καθορισμό του σχολικού συγκροτήματος Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο-Λύκειο,  κλειστού Γυμναστηρίου, στη θέση «Αλώνια-Λιοσάτι», καθώς και η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ. Ανακατασκευάσαμε δύο παιδικές χαρές.

Σχεδιάζεται το Πάρκο Αφιδνών με ταυτόχρονη αξιοποίηση της λίμνης Μπελέτσι. Έργα διαφυγής κινδύνου στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Έργα Οδοποιίας σε όλη τη Δημοτική Ενότητα».

«Έχουμε το πιο πλήρες ψηφοδέλτιο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Δώστε μας ξεκάθαρη εντολή. Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε εδώ τη νίκη μας» είπε ο κ. Ρούσσης παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού του στις Αφίδνες.

Ακολούθως ο κ. Ρούσσης επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Ανεξάρτητου Συνδυασμού του Τοπικού Συμβουλίου Αφιδνών «Αφίδνες μπορούμε», όπου είχε μια εγκάρδια συνομιλία με τους υποψηφίους και τόνισε ότι όλοι όσοι εκλεγούν θα συνεργαστούν για το καλό και την ανάπτυξη της περιοχής. Να προχωρήσουν τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Ενώ φωτογραφήθηκε με όλη την ομάδα και έγραψε στον πίνακα «καλή επιτυχία σε όλους».