Θ. Ρούσσης: Μας αντιγράφουν το πρόγραμμα γιατί δεν έχουν προτάσεις

 Δριμεία κριτική άσκησε  στο συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης» ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, μιλώντας, το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου, στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της  Δ.Ε. Μαρκοπούλου, ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών.

«Αντιγράφουν το πρόγραμμά μας και μάλιστα του 2014. Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν πρόγραμμα, δεν έχουν προτάσεις. Ζητούν την ψήφο των πολιτών αυτοί που δεν ψήφισαν κανένα έργο στα πέντε χρόνια της παρούσας Δημαρχιακής Αρχής» είπε ο κ. Ρούσσης.

«Εμείς κάναμε έργο. Σήμερα μιλάμε από την πλατεία του Μαρκοπούλου το οποίο είναι έργο δικό μας» είπε και πρόσθεσε: «Ολοκληρώσαμε και λειτουργεί το νέο Δημοτικό Σχολείο, ανακαινίσαμε το ΕΠΑΛ, λειτουργεί η νέα παιδική χαρά, ηλεκτροδοτήθηκε η νέα υδατοδεξαμενή, έγινε η ανάθεση της μελέτης του Βιολογικού καθαρισμού Ωρωπού Αυλώνα Μαρκοπούλου, Πολεοδόμηση της περιοχής Παραλίας Μαρκοπούλου η μελέτη βρίσκεται στο ΣτΕ, δημοπρατήθηκε και ξεκινά το έργο πεζοδρόμησης Νέων Παλατίων Μαρκοπούλου προϋπολογισμού 1.1 εκατ. ευρώ, έργα οδοποιίας σε όλη τη ΔΕ Μαρκοπούλου και αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου προϋπολογισμού 600 χιλ. ευρώ, επέκταση του κοιμητηρίου και κατασκευή οστεοφυλακίου αλλά και πολλά άλλα έργα εξωραϊσμού της περιοχής».

Ο κ. Ρούσσης  ζήτησε  καθαρή εντολή, την Κυριακή 26 Μαΐου, για να μπορέσει η Δημοτική παράταξή του να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της.

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι βαθιά η πίστη μου. Θα νικήσουμε με τη δική μας δύναμη και συνδρομή για να πάμε όλοι μαζί  τον τόπο μπροστά».

Μετά την ομιλία του ο κ. Ρούσσης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του στη ΔΕ Μαρκοπούλου και στο Τοπικό. Ένα κράμα παλαιών, έμπειρων και νέων υποψηφίων που καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος που από νωρίς είχε γεμίσει την πλατεία.