Θ. Ρούσσης: Οι κάτοικοι Πολυδενδρίου έπρεπε να με καλέσουν ως Δήμαρχο Ωρωπού να ενημερώσω για το ΣΜΑ

Το θέμα της χωροθέτησης του ΣΜΑ σε οικόπεδο στην περιοχή ΚΟΡΑΚΑ Πολυδενρίου, έφερε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” κ. Παναγιώτης Χασιώτης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου με πρόθεση να εγκατασταθεί εκεί ο ΣΜΑ. Απευθύνοντας ερώτημα προς τον Δήμαρχο κ. Θ. Ρούσση εάν πρόκειται να γίνει διαβούλευση με τους κατοίκους και να ακουστεί η φωνή τους, ο κ. Ρούσσης απαντώντας στο ερώτημα του κ. Π. Χασιώτη ανέφερε ότι οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής του Πολυδενδρίου προχώρησαν σε συνελεύσεις και εξέδωσαν ψηφίσματα κατά του ΣΜΑ χωρίς ποτέ να του ζητήσουν να τους ενημερώσει ως ο μόνος αρμόδιος.

“Έπρεπε να με καλέσουν ως Δήμαρχο του Ωρωπού να τους ενημερώσω υπεύθυνα. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνω περιβαλλοντικό κακό σε μια Κοινότητα. Εάν με καλέσουν θα παραστώ και θα έχουν πλήρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση” είπε ο κ. Ρούσσης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ωρωπού αναμένεται να καλέσει στο γραφείο του τους φορείς του Πολυδενδρίου να συζητήσουν και να ενημερώσει για τη χωροθέτηση του ΣΜΑ και μέσα από τη διαβούλευση να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την περιοχή.