Ιδιωτικό Πολυιατρείο “ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ”

Τα Ιδιωτικά Πολυιατρεία «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ» αποτελούν πρότυπα διαγνωστικά κέντρα, όχι μόνο για τον Ωρωπό και την Ερέτρια, όπου εδρεύουν, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Εγγύηση για την έγκαιρη και ποιοτική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των επισκεπτών μας, αποτελεί η εμπειρία μας στο χώρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών, σε όλες τις ηλικίες.

Με την αναγνωρισμένη ιατρική ομάδα μας και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, διαθέτουμε εξειδίκευση και υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Κοντά μας, μπορείτε να νιώθετε ασφαλής στα θέματα υγείας.

Σε συνδυασμό με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, το εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, καθώς και τις διοικητικές υπηρεσίες που διαθέτουμε, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Είμαστε δίπλα σας σαν άνθρωποι αλλά και σαν επιστήμονες για να λύσουμε και να προλάβουμε τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε, για κάθε επισκέπτη μας την πιο σύγχρονη, ανθρώπινη και αποτελεσματική ιατρική φροντίδα και κάλυψη.

Η «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΩΓΗ» είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, ενώ οι τιμές μας προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, απευθύνονται προς όλους με οικονομικά πακέτα και προσφορές για εξετάσεις.