Ιδρύεται Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ στο Δήμο Ωρωπού

Σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ και λοιπών ταμείων που ανήκουν στον ΕΦΚΑ ιδρύεται στο Δήμο Ωρωπού, με στόχο να προασπίσει τα δικαιώματα και να προβάλει τα αιτήματα των ατόμων που έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Σήμερα, Κυριακή 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, η Ιδρυτική  Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο οποίος θα είναι παράρτημα της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στη συνέλευση μετείχαν πολλοί συνταξιούχοι οι οποίοι υπέγραψαν το κείμενο ίδρυσης και  αποδέχτηκαν τις Καταστατικές αρχές λειτουργίας του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης μίλησαν ο κ. Κώστας Παλαιολόγος προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου και ο Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Παναγιώτης Πάλμος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ίδρυσης του Σωματείου, καθώς στην περιοχή διαμένουν τουλάχιστον πεντακόσιοι συνταξιούχοι των Ταμείων που ανήκουν στον ΕΦΚΑ και χρειάζονται ένα φορέα που να τους εκπροσωπεί και να αναδεικνύει τα προβλήματά τους.

Ακολούθως εξελέγη επταμελής προσωρινή Επιτροπή, η οποία θα παραμείνει μέχρι την έγκριση του Καταστατικού από το Πρωτοδικείο και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς διάρκειας.