Ιερέας στα Κάτω Πατήσια: Έκλαιγε η αστυνομικός που έπαιρνε κατάθεση από την ανήλικη

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του ιερέα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού μέσα στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια. Με βάση όσα αποκάλυψε η ανήλικη στους αστυνομικούς ο ιερέας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, τη βίαζε μετά από κάθε εξομολόγηση.

Μέσα σε 17 σελίδες περιέγραψε στην κατάθεσή της η ανήλικη όσα τρομακτικά και σοκαριστικά βίωσε το κορίτσι στα χέρια του ιερέα.

Μάλιστα η κατάθεση της κοπέλας σταμάτησε δύο φορές, διότι η αστυνομικός που έπαιρνε την κατάθεση ακούγοντας όλα αυτά ξεσπούσε σε κλάματα.

Την ίδια στιγμή άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του ναού που λειτουργούσε ο ιερέας, ενώ σήμερα αναμένεται να καταθέσει κι άλλη μία κοπέλα στο τμήμα ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μετά τον βιασμό είχε δεχθεί εκβιασμό από τον ιερέα και υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό, με το οποίο ο ιερέας την απειλούσε και της ζητούσε να ξαναβρεθούν για να μην το δώσει στους οικείους της,

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO