Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτiκή ζωή

Η δημόσια απάντηση στις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

Eρωτήσεις για την προσωπική της ζωή, δέχεται συχνά η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπως είπε η ίδια και θέλησε να δώσει την απάντησή της στους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσα από ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που δέχεται για το ένα έχει σύντροφο αλλά και την ερωτική ζωή των ατόμων με αναπηρία.

Αναλυτικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

newsbeast.gr