Ιωάννης Παπαζήσης: “Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου”

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα του αλλά και πώς ο δικός του γιος άλλαξε τις προτεραιότητες στη ζωή του.«Χαίρομαι που είμαι στα 42 μου και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος γι’ αυτό που αποφάσισα να κάνω σε αυτή τη ζωή. Θα ήθελα και το παιδί μου να είναι γερό και να κάνει ο,τι γουστάρει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε για την… καψούρα που έχει με τον πατέρα του: «Είμαι τόσο ερωτευμένος με τον πατέρα μου κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που είχα και έχω στη ζωή μου. Η σχέση με την μητέρα μου είναι επίσης υπέροχη. Ήταν η κολόνα του σπιτιού. Ο μπαμπάς ήταν ο φίλος. Μου έμαθε αυτά που θέλω να μάθω κι εγώ στο παιδί μου. Να είμαστε καθαροί, τίμιοι δηλαδή και να δουλεύουμε».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στον γιο του, αλλά και πως άλλαξε τις προτεραιότητες στη ζωή του. «Ο γιος μου με έκανε ‘δεύτερο’ στη ζωή μου. Έπαψα πια να σκέφτομαι τον εαυτό μου. Όχι μόνο, ώστε να μπορέσω να του προσφέρω πράγματα, αλλά και για να είμαι εκεί. Πιστεύω ότι η μητέρα του είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει».

protothema