Κάλεσμα του Αντώνη Κούτσουρη πλατιάς συμπόρευσης με την Λαϊκή Συσπείρωση

 

Αγαπητοί φίλοι,

Συμπορεύομαι με τις δυνάμεις του ΚΚΕ, του μοναδικού κόμματος που αποτελεί το στυλοβάτη του εργατικού μαζικού κινήματος. Στις σημερινές, δύσκολες συνθήκες όπου καλλιεργούνται συστηματικά οι ατομικές λύσεις το ΚΚΕ δείχνει το δρόμο του συλλογικού αγώνα και των λαϊκών κατακτήσεων.  Ο αγώνας με το ΚΚΕ είναι αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Ας μην εφησυχάζει ο λαός του Ωρωπού ότι οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν υπό τη σκέπη των αστικών  κομμάτων ή ως δήθεν ανεξάρτητοι,  δεν θα διστάσουν να εφαρμόσουν κάθε αντιλαϊκό μέτρο μέσω του Δήμου. Είναι πια καταγεγραμμένο στην συνείδηση του λαού ότι οι ταμπέλες δεν έχουν σημασία αλλά η πολιτική που εφαρμόζεται.

Συντάσσομαι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον  Ωρωπό γιατί αγωνίζεται πραγματικά για τα λαϊκά συμφέροντα, ενάντια στους  εργολάβους, τις ιδιωτικοποιήσεις, την εκποίηση της λαϊκής περιουσίας, την περικοπή των  λαϊκών κατακτήσεων.

Καλώ τον εργαζόμενο λαό του Ωρωπού, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους να στρατευθούν με τη Λαϊκή Συσπείρωση  για να δώσουμε  οργανωμένη απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και των ντόπιων νεροκουβαλητών τους.

Με εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού»

Ιδιωτικός Υπάλληλος – Αναλυτής Δεδομένων