Κάλυμνος: Ποιο είναι το άτομο που εξαφανίστηκε την ημέρα θανάτου του φοιτητή

Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.

Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε σήμερα, Πέμπτη (08/03/2018) για νέα στοιχεία – ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του άτυχου φοιτητή. Ντοκουμέντα που δεν μπορεί μέχρι στιγμής να αποκαλύψει.

Μάλιστα, την πληροφορία ότι η οικογένεια έχει στα χέρια της νέα συγκλονιστικά στοιχεία επιβεβαίωσε και ο νονός του 21χρονου φοιτητή.

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία, είναι εν γνώση μας αλλά περιμένουμε την πλήρη εξακρίβωσή τους και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν νομικά

Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Βέβαια αυτά τα διαχειρίζεται ο κ. Γιώργος Τσούκαλης που έχει άψογη συνεργασία με τους δικηγόρους της οικογένειας και θα χρησιμοποιηθούν τον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη στιγμή, πέρα από το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα που θα μας δείξει η δεύτερη γνωμάτευση» είπε χαρακτηριστικά ο νονός του Νίκου Χατζηπαύλου μιλώντας στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες»

Ωστόσο, ο κ. Τσούκαλης προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR και εν αναμονής της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης δήλωσε ότι οι δύο εκθέσεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε κάνει λόγο για πτώση από βράχο ύψους 70 μέτρων η οποία και προκάλεσε τον θάνατό του, κάτι το οποίο ποτέ δεν πίστεψε η οικογένειά του.

«Δική μου άποψη είναι ότι ο Νίκος βρέθηκε σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Διαφορές δεν είχε με κανέναν στην Κάλυμνο. Μάλιστα, δεν είχε καν φίλους εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσούκαλης.

Εξαφανίστηκε άτομο με βεβαρημένο παρελθόν

Ένα νέο στοιχείο φαίνεται να περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Πρόκειται για την πληροφορία οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες σε ένα άτομο με βεβαρημένο παρελθόν που εξαφανίστηκε από το νησί εκείνες τις ημέρες.

Τη συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε και ο ιδιωτικός ερευνητής. «Αυτό είναι αλήθεια. Σας το επιβεβαιώνω» είπε χαρακτηριστικά.