Κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΣΕ θα δοθεί στους πρόσφυγες της Μαλακάσας

Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών θα χορηγήσει  ο  ΟΣΕ στους πρόσφυγες οι οποίοι φιλοξενούνται στο  Hotspot της Μαλακάσας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες της «Απόψη τώρ@» υψηλόβαθμα στελέχη  στέλεχος του ΟΣΕ και της ΕΛΑΣ  αλλά και    υπευθύνων του  Hotspοt της Μαλακάσας,  είχαν συνάντηση αυτή την εβδομάδα και αποφάσισαν να προχωρήσει ο οργανισμός στη χορήγηση  στους πρόσφυγες κάρτας απεριορίστων διαδρομών  η οποία θα είναι πληρωτέα με κανονικό αντίτιμο. Μετά την εφαρμογή του μέτρου εφόσον  σε έλεγχο συλληφθεί επιβάτης χωρίς εισιτήριο τότε θα ακολουθούνται οι νόμιμες κυρώσεις.

Το μέτρο  είναι, απολύτως, σωστό γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκλωβισμένοι στη χώρα μας ουσιαστικά σε μια φυλακή ψυχών εξαιτίας της πολιτικής της Ε.Ε.

Να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες οι πρόσφυγες είχαν αποκλείσει τον παράδρομο της Αθηνών – Λαμίας αλλά και την σιδηροδρομική γραμμή στη Σφενδάλη όπου πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία  ζητώντας να τους χορηγηθεί κάρτα μετακινήσεων.

Φαίνεται ότι τελικά το αίτημά τους θα γίνει αποδεκτό για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη διακίνησή τους με τους συρμούς του ΟΣΕ αλλά και να μπει τάξη στο σύστημα.

Φυσικά ο ΟΣΕ οφείλει να μεριμνήσει και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού το οποίο καθημερινά παρενοχλείται στο δρομολόγιο του προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα και από διάφορα περίεργα έως κακοποιά στοιχεία, όπως και για το φωτισμό σε όλες τις στάσεις γιατί στο Δήλεσι ο κίνδυνος είναι ορατός ιδίως τις βραδινές ώρες.