Κέβιν Σπέισι: Έχω πάει με άντρες και γυναίκες. Είμαι ομοφυλόφιλος!

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Κέβιν Σπέισι μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε ότι έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του ως ομοφυλόφιλος.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στην ανάρτησή του απολογήθηκε στον Άντονι Ραπ, για ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από 30 χρόνια. Ο σταρ του “House of Cards” ανέφερε ότι “τρομοκρατήθηκε” όταν άκουσε την αφήγηση του Ραπ για τη συνάντησή τους, την οποία εξομολογείται πως δεν θυμάται και πρόσθεσε ότι του χρωστά “μία συγγνώμη” για την “εντελώς ακατάλληλη συμπεριφορά μεθυσμένου” που είχε.

Ο 58χρονος αστέρας του Χόλιγουντ συνέχισε λέγοντας ότι η ιστορία του Ραπ τον ενθάρρυνε να αντιμετωπίσει και άλλα θέματα στη ζωή του. “Έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες, έχω αγαπήσει και έχω βρεθεί με άνδρες σε όλη τη ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου ως ομοφυλόφιλος. Θέλω να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό ανοιχτά και με ειλικρίνεια και αυτό αρχίζει με μένα, να εξηγώ τη συμπεριφορά μου”.

Ολόκληρη η δήλωση του Κέβιν Σπέισι:

«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».