Κέρκυρα: Νοσηλεύεται τραυματισμένος ο Δράκος του Κάβου-Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται μετά από τρεις εβδομάδες ο Δράκος του Κάβου ο οποίος αναζητούνταν καθώς κατηγορείται  για νέο βιασμό, αυτή τη φορά μιας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας, η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στην Λευκίμμη.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση σε χαράδρα περίπου 200 μέτρων, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τις αρχές που τον είχαν εντοπίσει.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 47χρονος εντοπίστηκε, από τις αστυνομικές αρχές, σε δύσβατη περιοχή πάνω από την παραλία του Αγίου Γόρδη, στην περιοχή Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, Νότιας Κέρκυρας και στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, έπεσε στη χαράδρα.

Τα προσωπικά του αντικείμενα

Το χρονικό

Δήλωση εξαφάνισης της 34χρονης έγινε από τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης (7/5) και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον «Δράκο» ο οποίος  μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα. Δεκαεπτά μέρες πέρασαν και πλέον ο Δράκος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος έγινε αντιληπτός από περαστικό, στην περιοχή Αη Γόρδη Παλιοχωρίου στην Λευκίμμη που ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων. Η πυροσβεστική ανέλαβε τον απεγκλωβισμό του.

Ο εντοπισμός του 47χρονου, σύμφωνα με το corfutvnews.gr έγινε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

www.in.gr