Καθαρίστηκαν οι παραλίες του Χαλκουτσίου Ωρωπού σήμερα

Τις παραλίες του Χαλκουτσίου Ωρωπού καθάρισε, σήμερα, Παρασκευή συνεργείο του Τοπικού Χαλκουτσίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιθαδιώτη. Από το Χαλκούτσι μέχρι τα Πηγαδάκια η παραλία έλαμψε, ενόψει του Σαββαατοκύριακου, όπου και πάλι αναμένεται στην περιοχή να έλθουν εκατοντάδες επισκέπτες για τα μπάνια τους, οικιστές αλλά και παραθεριστές.

Τα συνεργεία απομάκρυναν φύκια, ξύλα, πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά άδεια βαζάκια,  σακούλες και άλλα φερτά αντικείμενα τα οποία είτε μεταφέρθηκαν από τη θάλασσα, είτε τα άφησαν στο πέρασμά τους λουόμενοι.

Η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση φέτος στην προστασία του περιβάλλοντος και των παραλιών, καθώς ο Ωρωπός είναι ένας εύκολα προσεγγίσιμος  προορισμός  κάθε  Σαββατοκύριακο  καθώς απέχει ελάχιστα από την Αθήνα. Άλλωστε όλοι, σήμερα, λόγο της οικονομικής κρίσης αναζητούν κοντινούς και φθηνούς προορισμούς.

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο οι παραλίες του Χαλκουτσίου αναμένεται να βουλιάξουν και η περιοχή να γνωρίσει κοσμοπολίτικες στιγμές στα beach bar και στα μαγαζιά του γραφικού χωριού.