Καθηγητής ζήτησε πέντε φορές σεξ για να περάσει φοιτήτρια

H Μοnica Osagie είναι φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων, στο Obafemi Awolowo University. Είχε μια απορία επί ενός βαθμού που της είχε βάλει ο μέντορας της, σε μάθημα για το masters της. Ήταν ένας λέκτορας με τον οποίον συνεργάστηκε για την έκδοση βιβλίου (του). Ζήτησε ραντεβού, την ενημέρωσαν για τη μέρα και την ώρα, πήγε στο γραφείο του καθηγητή της και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ο Richard Akindele ακούγεται να απαιτεί πέντε φορές σeξ με την Monica, ώστε να της ανεβάσει το βαθμό στο μάθημα του. Η φοιτήτρια τον ρωτά αν σοβαρολογεί και εκείνος της λέει «καλό είναι να αρπάξεις την ευκαιρία που σου έδωσα. Αλλιώς ετοιμάσου για τις εξετάσεις της επόμενης χρονιάς».

Εκείνη συνεχίζει να ρωτά αν το εννοεί και αν είναι σοβαρός και ο καθηγητής λέει «σου έδωσα μια ευκαιρία και την έχασες. Ξέχασε τη. Θα δώσεις το μάθημα του χρόνου. Όταν λέω κάτι το εννοώ. Αν δεν με εμπιστεύεσαι, ξέχασε το», μεταξύ άλλων.

Η Monica καταλήγει στο «θα μου βάλεις Β ή Α; Και γιατί πρέπει να κάνουμε πέντε φορές σeξ; Καθηγητή ξέρεις κάτι; «Κόψε» με. Δεν μπορώ να το κάνω πέντε φορές». Μετά, πάτησε το stop στο recording και έδωσε όλη τη συνομιλία στο «Sahara Reporters». Το Πανεπιστήμιο έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του πως θα κάνει έρευνα για τους ισχυρισμούς της φοιτήτριας και έως ότου καταλήξει κάπου, ο καθηγητής είναι σε διαθεσιμότητα.

[dailytrust.com.ng]