Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση – Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και θα αρχίσει να πλησιάζει κοντά στα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ορεινά-Εντείνεται η αστάθεια μετά την Κυριακή

• Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και θα αρχίσει να πλησιάζει κοντά στα κανονικά επίπεδα για την εποχή- Η ψύχρα διατηρείται τις πρωινές ώρες

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στα νότια τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις . Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-06-2021

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Στα βορειοανατολικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ανατολικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-06-2021

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και στα βορειοανατολικά ορεινά θα σημειωθούν όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06-06-2021

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν όμβροι. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07-06-2021

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και το απόγευμα στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη Ελλάδα δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξεκινά πάλι αστάθεια από την Κυριακή

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές μπόρες την Παρασκευή και Κυριακή Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 βαθμούς Κελσίου.

news247.gr