Και ο Δημήτρης Βελτανιώτης στην ομιλία Γιασημάκη στο Καπανδρίτι

Την υπόσχεση ότι, στην επόμενη δημαρχιακή θητεία του, θα κάνει ακόμα περισσότερα για το Καπανδρίτι, έδωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού  Γιώργος Γιασημάκης, στους  δεκάδες φίλους του, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου,  κατά την προεκλογική ομιλία του στη κεντρική πλατεία του Καπανδριτίου.

Ο Γ. Γιασημάκης ζήτησε συγγνώμη για όσα δεν έγιναν αυτή την περίοδο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το Καπανδρίτι  θα πάρει αυτά που δικαιούται και του αξίζουν κατά τη νέα δημαρχιακή θητείας μας ζητώντας».

Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με τους πολιτικούς αντιπάλους του θέτοντας, ευθέως, το ερώτημα «ποια είναι αυτή η συγκολλητική ουσία εκείνων που αλληλοκατηγορούνταν μέχρι χτες και έφτασαν  στο σημείο ο ένας να μηνύει τον άλλον και σήμερα να βρίσκονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο».

Ο Γιώργος  Γιασημάκης παρουσίασε τα έργα που έχουν γίνει στο Καπανδρίτι, αλλά και εκείνα που δρομολογούνται την επόμενη μέρα των εκλογών με έμφαση στο σχολείο και το νέο αθλητικό κέντρο.

Μετά την ομιλία του ο Δήμαρχος Ωρωπού παρουσίασε τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του σε Δημοτικό και Κοινοτικό επίπεδο στο Καπανδρίτι.

Η έκπληξη της συγκέντρωσης ήταν η παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Βελτανιώτη, μαζί με ομάδα στελεχών του, σε διακριτό σημείο της πλατείας. Μάλιστα οι  Γ. Γιασημάκης και Δ. Βελτανιώτης είχαν εγκάρδια χειραψία πριν και μετά την ομιλία. Μια παρουσία με πολύ νόημα και, πιθανόν, τεράστια εκλογική αξία, για την παράταξη του νυν Δημάρχου «Συνεργασία Ευθύνης».