Καλαμάτα: Εκτός εαυτού στο Καρναβάλι ο Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος εκνευρίστηκε στο Καρναβάλι της Καλαμάτας και το έδειξε. Το μπουγέλο, η «επίθεση» με αφρούς και το αλεύρωμα ενόχλησαν τον παρουσιαστή, που κάποια στιγμή έφυγε για να αλλάξει.

Αρχικά κάτι πιτσιρικάδες έριξαν αφρό στον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος το προσπέρασε με χιούμορ, στη συνέχεια ένα γκρουπ τον αλεύρωσε αρκετά, ξεπερνώντας το όριο της πλάκας και ο Χρήστος Φερεντίνος “φόρτωσε” κανονικά, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τους δράστες “μαλ…”!

Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

Καλαμάτα: Ο Φερεντίνος και οι στιγμές έντασης στο καρναβάλι

Όμως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε “φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα“, αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος! Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης!

Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον “έφτιαξε” προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι «η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας!»

Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…

messinialive