“Καλημερούδια”… θα έχουμε αλλαγές τελικά;

7.12.2015

Γράφει η Sofia kanibal

Καλημερούδια, μια νέα εκπομπή που παρουσιάστηκε στην πρωινή ζώνη του MEGA αυτή την χρονιά, με παρουσιάστρια, για πρώτη φορά στην καριέρα της, την Ντορέττα Παπαδημητρίου  και την καινούργια ομάδα της. Από την πρώτη στιγμή έφεραν χαρούμενη διάθεση στα πρωινά μας.

Ακούσαμε και φήμες για την αποχώρηση της Μαριέλλας Σαββίδου. Σε μια συνέντευξη του People απάντησε η ιδία «Με ρώτησαν κι άλλοι γι’ αυτό πριν από λίγες μέρες. Δεν ξέρω ποιος το είπε ή το έγραψε πρώτος και άρχισε να αναπαράγεται. Εγώ, πάντως, ούτε το γνωρίζω ούτε και έχω κάποια τέτοια ενημέρωση από το κανάλι. Αυτό που ξέρω είναι ότι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στην πρωινή ζώνη.»

Κάτι πήρε το αφτί μας και για αλλαγές στο τέλος της χρονιάς, σε αυτό απάντησε η Ντορεττα «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει για αλλαγές προσώπων, αλλά για αλλαγές στη θεματολογία. Μπορεί, όμως, να δείτε κάποια νέα πρόσωπα σε ενότητες που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει να παίζονται στην εκπομπή. Πρόσωπα που θα εμφανίζονται στο πλατό μία δύο φορές την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα η βασική μας πεντάδα θα παραμείνει η ίδια».

Λίγη αλλαγή χιάζεται σεόλα. Παντός το πρωινό αγαπήθηκε και περιμένουμε τα καλύτερα….