Καλλιτέχνης ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, εκτός από τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται πολύ και με τη φωτογραφία. Αυτό φαίνεται πως έχει οδηγήσει τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη σε νέα μονοπάτια. Αυτό το διάστημα ο 25χρονος βρίσκεται στην Πάρο όπου η μητέρα του έχει μετακομίσει μόνιμα από το 2013. Ο φωτογραφικός φακός της Real Life τον απαθανάτισε μαζί με τη μαμά του στο cafe που διατηρεί στο νησί.

Ένα από τα ωραία στέκια του κυκλαδίτικου προορισμού το οποίο μάλιστα έχει διακοσμήσει ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη με φωτογραφίες που έχει επεξεργαστεί. Εκείνη, ως περήφανη μαμά, επέλεξε να διακοσμήσει την επιχείρησή της στη Νάουσα, με έργα του γιου της. Ο Μιχαήλ Άγγελος μάλιστα ετοιμά ζει έκθεση το χειμώνα ενώ παλιότερα είχε επιμεληθεί το εξώφυλλο του δίσκου του πατέρα του, Γιάννη Πάριου με τίτλο “εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο”.

Η Σοφία Αλιμπέρτη τρέχει ένα ακόμα cafe στο νησί και φαίνεται πως απολαμβάνει τη νέα της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς. Στην Πάρο συχνά υποδέχεται τους αγαπημένους της και μάλιστα αυτή την περίοδο εκτός από τον Μιχαήλ Άγγελο στο νησί είναι και ο μικρότερος γιος της Νικόλας Βαρθακούρης.

Σας καληνυχτίζουμε με το Αχ Αγάπη του Γιάννη Πάριου

tlife