Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ωρωπού

Την ώρα που 35 χιλιάδες παιδιά σε όλη την χώρα θα μείνουν εκτός Βρεφονηπιακών σταθμών καθώς δεν επαρκούν τα κονδύλια, στο Δήμο Ωρωπού κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός.

Χωρίς κανένα, απολύτως, πρόβλημα θα λειτουργήσουν κανονικά, φέτος, και οι πέντε Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ωρωπού, αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία  γραφειοκρατικά εμπόδια.

Με δύο αποφάσεις τις οποίες υπέγραψε, σήμερα, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης  κανονικά θα λειτουργήσουν και οι Παιδικοί Σταθμοί Καλάμου και Καπανδριτίου.

Συγκεκριμένα με τις αποφάσεις 344/2018 και  345/2018 του Δημάρχου Άδεια Ίδρυσης και λειτουργίας πήραν  ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καπανδριτίου, με την επωνυμία Βρεφονηπιακός Σταθμός Καπανδριτίου και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλάμου, με την επωνυμία Βρεφονηπιακός σταθμός Καλάμου.

Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καπανδριτίου, το μέγιστο, θα μπορούν να φιλοξενηθούν 33 νήπια και 13 βρέφη. Ενώ αντίστοιχα στου Καλάμου  30 νήπια  και 18 βρέφη.

Με την λειτουργία των πέντε Δημοτικών Βρεφονηπιακών σταθμών δίνεται λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρες με την φύλαξη και φροντίδα των νηπίων και βρεφών του Δήμου Ωρωπού.

Όλοι οι βρεφονηπιακού σταθμοί θα λειτουργούν όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 07:00 έως τις 16:00.