Καρανίκας: Να ντρέπονται οι αριστεριστές, θεωρούν ότι τους ανήκει η «μαρτυρική Μακρόνησος»

Ξαναχτύπησε ο περίφημος πρωθυπουργικός Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Νίκος Καρανίκας με  ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύει επίθεση σε αριστεριστές, ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αφορμή την επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο.

«Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο… πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της ΛΑΕΝ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη…κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και από το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο», έγραψε συγκεκριμένα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Facebook και συνέχισε:

«Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί …με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη».

Πηγή: iefimerida.gr