Κατέρρευσε η Ξένια των Rec: Στην πόλη μου γίνεται πόλεμος, έχω να δω τη μαμά μου δύο χρόνια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ξένια στο Survivor. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, έστειλε μήνυμα στους δικούς της ανθρώπους, ζητώντας έμμεσα πλην σαφέστατα να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια των REC ξέσπασε σε κλάματα και μόνο ακούγοντας τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει πως το έπαθλο της επικοινωνίας, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, περιλαμβάνει τη δυνατότητα να δουν οι παίκτες την οικογένειά τους. «Κατάγομαι από μία πόλη που εδώ και 4 χρόνια γίνεται πόλεμος. Τη μαμά μου έχω να τη δω δύο χρόνια. Τώρα που είμαι εδώ και δεν έχω καν δυνατότητα να ακούσω τη φωνή της, είναι ο,τι πιο δύσκολο. Ο μόνος άνθρωπος που είναι ασφαλής είναι ο αδερφός μου που είναι στην Ελλάδα και περιμένει να γυρίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, η Ξένια κατέρρευσε μετά την ήττα των Διάσημων στο αγώνισμα και το χάσιμο του επάθλου και, μέσω τρίτου, μετέφερε στους στενούς της ανθρώπους και τα μέλη του γκρουπ, Άρη Λουμάκη και Mike Βασιλειάδη, την επιθυμία της να μην την στηρίξουν με την ψήφο τους όταν θα βγει «στον τάκο», ώστε να καταστεί πιθανή η αποχώρησή της!

Βέβαια, για να φύγει η τραγουδίστρια από τον Άγιο Δομίνικο μετά την ψηφοφορία, εξαρτάται και από τις ψήφους που θα συγκεντρώσουν οι συνυποψήφιοί της προς αποχώρηση…

Η ανησυχία της Ξένιας για τη μητέρα της και ο φόβος του πολέμου

Η Ξένια κατάγεται από ένα χωριό της Ουκρανίας που πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου. Όπως έχει η ίδια αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2015 το σπίτι της στην Ουκρανία είχε χτυπηθεί σοβαρά από βόμβα με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί, ενώ μέσα κοιμόταν η οικογένεια της…

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστούν σοβαρά τραύματα. Η ίδια, από την Ελλάδα προσπαθούσε να μαζέψει λεφτά από τις δουλειές της στο τραγούδι ώστε να μπορέσει να τους βοηθήσει έστω και από μακριά μιας και ήταν αδύνατο να γυρίσει πίσω με την κατάσταση που βίωνε ο τόπος της.