Κατέστρεψαν το καλλιτεχνικό γκράφιτι στον τοίχο του γηπέδου στο Χαλκούτσι

Κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν την απόλυτη έλλειψη πολιτισμού που τους διακατέχει. Να αποδείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την τέχνη. Μόνο που δεν βγάζουν σπυράκια όταν βλέπουν ένα έργο τέχνης. Δεν εξηγείται αλλιώς η καθολική καταστροφή του καλλιτεχνικού γκράφιτι  στον τοίχο του γηπέδου στο Χαλκούτσι, μέσα στο πλαίσιο της “αλλαγής”.

Πήραν, λοιπόν, χρώμα, ούτε καν άσπρο, για να έχει  μια καλαισθησία, αλλά καφε-κίτρινο «τσιρλί» και κατέστρεψαν  ένα γκράφιτι το οποίο είχε ζωγραφιστεί από την καλλιτέχνη-ζωγράφο κα Ελένη Βασιλείου (Αστερόσκονη) επί δημαρχίας Γ. Οικονομάκου.

Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να υπάρχει τίποτα που να θυμίζει το χθες. Παθαίνουν αλλεργία. Μισούν κάθε τι που έκαναν κάποιοι άλλοι πριν από αυτούς.

Μετά από αυτή την νέα καταστροφή ρωτάμε, ευθέως,  το Δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιώργο Γιασημάκη εάν είναι σε γνώση του το γεγονός. Εάν έδωσε   ο ίδιος εντολή  για την καταστροφή. Εάν όχι, ποιος την έδωσε. Εάν η καταστροφή του γκράφιτι  έγινε με  απόφαση Τοπικού Συμβουλίου.  Εάν όχι, ποιος αποφάσισε ερήμην του οργάνου. Γιατί δεν ενημερώθηκε ο νόμιμα εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκουτσίου κ. Γ. Λιθαδιώτης και τα υπόλοιπα μέλη του Τ.Σ. Ποιος αποφασίζει κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, ώστε να καταφεύγει σε φθορές δημόσιας περιουσίας κατά το δοκούν. Εάν θα αναζητηθούν ευθύνες και αν θα υπάρξουν κυρώσεις  διοικητικές ή ακόμα και ποινικές στους καταστροφείς.